Atlet nr. 3 til VM: Benjamin Trab Rasmussen

70125033_1923150404455114_731180236107939840_o.jpg

Det danske landshold til verdensmesterskaberne i Ocean Race 2019 præsenterer

Atlet: Benjamin Trab Rasmussen

Jeg hedder Benjamin Trab Rasmussen
jeg er lige blevet 17 år er igang med, at uddanne mig til tømrer.

Kajakhistorie: Jeg har roet kajak på ungdomshold 1 gang om ugen i kajakklubben Krogen I Helsingør siden jeg var 12 år.
I juni måned i år, fik jeg muligheden for, at komme til VM i Frankrig, hvis jeg skiftede fra turkajak til surfski, efter lidt overvejelse og debat med mine forældre, besluttede jeg mig for, at skifte til surfski, en beslutning jeg aldrig kommer til at fortryde.
Da jeg har haft ca. 12 uger til, at forberede mig er mine forventninger til VM ikke så store, til et topresultat, men til gengæld tårnhøje til oplevelser.

Fremover er jeg sikker på, at jeg ror surfski.
Til VM ror jeg i Nordic Kayak Storm 57 og bruger en Longboat pagaj 205-215 cm. med small blad

WATERZ and the West coast - Push your Limits

Dette var ikke kun en debut for surfski clinics til WATERZ, det var min debut som surfski Clinic instruktør I Danmark og temaet blev – Push your limits!

Læs mere om surfbutikken Windsport, om WATERZ Festival, hvad vi lavede og hvordan jeg egentlig selv syntes det gik.

WATERZ

WATERS er Nordens største vandsportsvfestival ved Hvide Sande. Pga. Hvide Sandes beliggenhed med fjord og kystlinje giver det mulighed for at udøve et utal for forskellige vandsportsaktiviteter.

Der har siden foråret været nedtælling til WATERZ festival 2019, og nedtælling til at Windsport.dk med Gabi og Peter med butik, surfski og overskud samt jeg, men mine erfaringer indenfor Surfski, for første gang skulle samarbejde om at afholde et surski Event og Surfski Clinics til WATERZ.

69743655_363996884509965_629450667232067584_n.jpg

Windsport.dk

Jeg er taget afsted fredag med min veninde Birgit Pontoppidan, som har tilmeldt til Advanced Clinic som forgår lørdag kl. 09.00. Første stop er butikken Windsport, som ligger i Nørre Nebel få kilometer fra Hvide Sande. Her finder vi nemt butikken som står ud som en farverig surfshop fyldt med surferudstyr, en meget lækker kaffebar og en følelse af at du står i Portugal i en surfshop og ikke i et en totalt regnhelvede 1 km. fra den rivende vestenvind, vesterhavets enorme kræfter og kolde havtemperature.

70333843_798385487260664_3468309464455577600_n.jpg

Imens vi dvælede ved følelsen af Portugal og surfer ferieparadis var der ingen tvivl om at Windsport er eget af nogle professionelle surf entusiaster som har styr på nye trends, på udstyr, på materialer og neopren tykkelser. Jeg skal personligt kigge nærmere på materialet bipoly som skulle være en nye neopren, men som tørre hurtigere, er mere elastisk og et super godt alternativ til Neoprentøj.

Windsport forhandler udover Carbonolegy Surfski og udstyr til andre vandsports aktiviteter de udlejer også surfbords og SUP bords!

Randers kom til Surfski Clinic

GOPR9532.JPG

Fredag kl. 16.00 mødtes Birgit, Gabi, jeg og vigtigst var Carsten fra Randers mødt kampglad op i regnvejr og stærke vindpust som kun Vesterhavet kan kreere dem.

G0309577.JPG

Carsten kom for at få genopfrisket sine surfski evner med et mål om at kunne drive sporten frem i Randers. Vinden piskende, men vi kom alle ud i gode stabile Boost Surfski. Entringsøvelserne blev repeteret samt isætning og udstigning. Gabi tilbød at vi kunne ro Downwind ned af kysten og så ville hun hente os – hvilket tilbud! De store voluminøse Boostbåde hoppede fra bølge til bølge, det var magi!

Det blev til 1,5 times ekstremsport i Hvide Sandes fjord, hvor fokus lå på at genopfriske Carstens surfski instinkt og give fif til hvordan surfski kan anvendes til klubregi, dette forgik i det vildeste forhold nogensinde, men shot pomfrit jeg tror hverken Carsten eller jeg fortrød.  

Lørdag kl. 09.00 var advanced clinic

Birgit, Bitten, Morten, Nikolaj samt Gabi og Rene fra Windsport stod klar kl. 09.00. Vi startede med at tjekke området ud. Jeg kunne forklare om bølger og Gabi kunne fortælle om området og om forholdene omkring Hvide Sande. Der var deltager introduktion, hvor vi lige kunne lære hinanden lidt og kende og allerede på stranden, i hverdagstøj, var første lektion; Hvordan kommer man ud og ind gennem brændingen?

Dette var en vigtig lektion, for det var det mest essentielle for at man overhovedet kunne komme ud på havet. Hvide Sande ser vild ud, også selvom det kun er 5-6m/sek! Vi kunne som forventet ikke ro på havet, men skulle ro i en ‘kravlegården’ ved havneåbningen, hvor der stadig skulle passerers ca. 50 m. brækkende bølger.

Vi fik klædt om og så skulle vi ud, hvilket burde være nemt, jeg havde jo fortalt alt om at komme ud og ind kort forinden og viste det også som første kvinde.

Læring nr. 1)

Allerede her kom en ny erfaring. Teori og praksis er jo helt vildt svært at overføre! Jeg havde givet en hel masse information, og trods det, var det først da kursisterne selv stod I brændingen, at den rigtige læring foregik. Det blev til en time som stort set kun omhandlede at komme ud og ind. Men der var iver og gå-på-mod, gode neoprendragter og stabile både til deltagerne… - på nær én…

Læring nr. 2)

Nikolaj måtte under clinic både skifte surfski og våddragt. Jeg må indse at Danmark ikke er helt så langt fremme som andre lande og der er behov for mere støtte og forklaring. Der skal være mere støtte ift. Til det tøj man skal tage på under en Clinic, og en bedre beskrivelse af hvad det vil sige at deltage som beginer eller advanced. Fem kursister bliver max antal, hvis man, som jeg ønsker fokus på læring på vand, frem for på land. Det er virkelig noget andet at holde foredrag, her kan alle være med – uden at blive våde ;) Og alle hører det de vil høre, og det der giver mening for dem. På en Clinic er pensum det samme, og gør du ikke som der er undervist, så kan det ende ret så træls.  

Gabi fra Windsport var en fantastisk støtte i brændingen, hvor hun stod og gav fif, holdt både og helt igennem gjorde sig uundværlig.

Alle kom ud, og uden for brændingen kom der ro på. Men roen nåede nok knapt helt at indfinde sig, inden at alle skulle overgå endnu en grænse. At falde i og komme op i sin surfski igen i store dønninger. En efter en fik alle klaret testen, og det der ellers var så faretruende blev afvæbnet – at lave entringer i høje bølger er ofte ikke så svært, man skal bare holde hovedet koldt og få bølgerne i ryggen, hvilket vil sige at man dykker under båden, hvis man ikke har den I ryggen fra start.

Bølgerne i vores kravlegård var store og meget svære at fange. Det er bare sådan det er, bølgernes højde, frekvens og retning er aldrig den samme. Dagen før var det så nemt at surfe som ingenting, dagen efter skulle der anvendes timing, fart, og en smule held, for at få en surftur.

Den største læring for kursisterne

Jeg havde forinden clinic tænkt meget over, hvad er det vi skal lære? Der var flere punkter fx. Komme ind og ud, kæntre I ‘kaos’ men der stod også ‘flytte grænser’.

Det vat den læring Bitten lagde vægt på. At hun på dagens clinic havde fået flyttet grænserne. Ingen af kursisterne havde taget ud I disse forhold selv, selvom de, med den rigtige erfaring er ‘ufarlige’.

Jeg tror mange mennesker kan gå til et foredrag, en clinic, et kursus i surfski eller på arbejdet og tænke ‘det vil jeg prøve at gøre næste gang at jeg… ‘. Men hvor mange gør det egentlig? Og hvor mange gør det 100%? Hvor mange går fx. Ud og tester deres grænser for hvad de tør og kan, for at opbygge nye kompetencer, selvtillid og sætte ribben højere? Udvikling er mange ting, jeg havde ikke, før denne clinic lagt så stor vægt i den læring der er I at flytte grænser. Men det er også et stort ansvar som underviser. Man skal flytte grænser i et trygt miljø, hvor der er plads til at fejle, uden større risiko end endnu en svømmetur. Det kræver som underviser tillid og en god mavefornemmelse for, hvad ens kursister kan. Men det kræver også stor tillid fra kursisterne om at de er I trykke hænder.

Der kom en god kommentar fra Rene fra Windsport, efter kursisterne havde faldet I de første par gange ‘det går da meget godt’. Det er tydeligt at fejl og kampe med bølgerne er helt normalt ved Hvide Sandes kyster.

Efter clinic kunne Birgit og jeg lige nå at se lidt mere at WATERZ Festival og Hvide Sande by.

Det blev en køretur hjem fyldt og mættet på nye oplevelser.

 Dette var, for mig måske ikke den bedste træning mod VM. Men noget vil jeg tage med mig, hvor meget jeg virkelig elsker denne sport, hvor meget jeg holder af at undervise, og hvor glad og stolt jeg er over at kunne være med til at flytte andre menneskers grænser og mindes om hvor meget jeg selv har udviklet mig. Netop min egen udvikling og læringskurve vil jeg tage med mig til VM i Frankrig.

Nu venter VM og Frankrig

 

 

 

 

70618427_2402331616646434_4504716035399614464_n.jpg
Man bliver glad når der står Surfski på det officielle WATERZ PROGRAM!

Man bliver glad når der står Surfski på det officielle WATERZ PROGRAM!

Atlet nr. 2 til VM: William Rouat

Det danske landshold til verdensmesterskaberne i Ocean Race 2019 præsenterer

Atlet: William Rouat

Alder: 48 år

Surfski: Nelo 560

Pagaj: Braca IX, 210 cm skivning 50 gr.

Klub: Sundby kajakklub

Kajakhistorie: født og opvokset ved de bretonske kyster (hvor VM 2019 afholdes) har jeg dyrket en god del aktiviteter på og under havoverfladen. 
Jeg begyndte for alvor at ro kajak for ca 10 år siden i Sundby Kajak Klub, hvor fantastiske- fysiske rammer og fællesskab samt klubbens historik danner gode rammer for udvikling, også for en “gammel dreng” 🙂.
Jeg har i nogle år roet surfski ved Atlanterhavet om sommeren. Jeg har fra starten af været begejstret for sporten. Denne kajaktype er for mig først og fremmest forbundet med frihed: roture langs kysten, kryds på åbent vand, fart...og naturoplevelser.

Ambition: dette løb bliver min første surfski konkurrence. Mit primære mål er at deltage, gennemføre og forhåbentlig finde flow.
Jeg ser frem til at blive del af en større event, opleve stemningen og lære nye mennesker at kende.

69559420_2136694686623316_303222453419638784_o.jpg

Atlet nr. 1 til VM: Emma Broberg

Foto: Erik Schultzhttp://e-schultz.dk/

Foto: Erik Schultz

http://e-schultz.dk/

Det danske landshold til verdensmesterskaberne i Ocean Race 2019 præsenterer

Atlet: Emma Broberg

Alder: 30 år

Klasse: Dame Senior og SS2 mix med Anders Hart

Surfski: Nordic Kayaks, Nitro 60

Pagaj: Jantex, Gamma Rio M (Udgangspunkt 110cm. 62 grader)

Kajakhistorie: Jeg tog mine første pagajtag som 8-årig i Hvidovre Kajakklub, hvor jeg lærte at ro kajak på fladt vand. Jeg vandt mit først DM da jeg var 11 år til DM maraton (Som kun var 6 km.). Som 14-årig blev jeg udtaget til ungdomslandsholdet første gang og det blev til ca. 10 år på de danske sprint landshold, U16, U18, U21, U23 og seniortruppen, hvor jeg har konkurreret i sprintdistancerne, 200, 500 og 1000m i k1, k2 og k4. I 2015 sluttede satsningen mod OL og senior landsholdet. Siden 2016 har jeg kun konkurreret på havet.

Jeg er blevet forelsket i at ro og surfe på bølgerne, i adrenalin, i den ubeskrivelige frihed og i den leg det er at lære at surfe og ro surfski. Det har været en læringsrig udfordring at udvikle mit niveau i en ny kajakgren i Danmark, hvor få mennesker har kunnet guide mig. Jeg har siden 2016 rejst til steder i verden, der kunne lære mig noget og mødt de mest fantastiske mennesker. Jeg har repræsenteret Danmark ved EM og VM i ocean racing 2016, 2017, 2018 og nu i 2019.

Ambitioner: Niveauet til EM og VM er stærkt stigende. Jeg vil og kan ikke sætte et tal på min ønskede placering. Jeg ved at jeg har højt niveau i Skandinavien, men jeg ved også godt hvad niveauet er derude – og det er højt. Det er min lyst til at træne der driver min træning og jeg bruger i høj grad min tid på at drive sporten frem, frem for at have et ’ego projekt’ hvor min egen udvikling er vigtigst. Mit mål er at jeg kan komme i mål til VM og sige at jeg roede frygtløst og hvor jeg under kriser kunne finde flow igen.

Desuden vil jeg gøre mit til at det danske landshold bliver så godt klædt på som muligt til at kunne ro deres bedste og at både præstation og personlig udvikling skal være målet.  

 

Kronborgløbet 2019 - Graffiti-malerne går amok

Så blev årets Kronborgløb 2019 afholdt. Det blev en mindeværdig affære der sætter streg under at Kronborgløbet er en fantastisk stævne, og at klubben i fremtiden vil ændre sig reelt, men forhåbentlig kun på ydersiden.

Overlevede Kronborgløbet pga. surfski?

’Overlevede Kronborgløbet pga. surfski?’ er en lidt fræk antagelse. Men der kan dog være sandhed i det. Jeg har gennem min barndom oplevet at løb uddør, fordi stævnet år efter år bliver ramt af dårligt vejr.

Husker nogen Juleræs i Hvidovre Kajakklub? Her skulle man ro 13 km., der var fadølsanlæg i fællessaunaen og banko i den store stue? For mig står dette stævne som et mantra om at være en lidt for lille pige der skulle se nøgne mænd, der med en serviet placeret foran deres klokkeværk skulle ud og vande af eller tage endnu en svømmetur i det iskolde vand – Sikke et event!!! Men dårlige forhold år efter år, fik det centrale til at forsvinde, Kajakdelen, og løbet døde.  

Jeg hørte at Kronborgløbet også har været presset pga. dårligt vejr, der gjorde at deltagerne blev ’skræmt’ væk. Kronborgløbet har de sidste mange år stået for DM i Ocean Race, da deres løb og placering er perfekt til surfski. Jeg har lidt svært ved at læse resultatlisten helt perfekt, men jeg tæller ca. 25 surfski, 3 havkajakker, 15 turkajakker ved årets Kronborgløb, dette til trods for at det ikke var et DM i surfski i år, men et DM i turkajak.

Jeg siger ikke at surfski har reddet Kronborgløbet, men jeg tror det har gjort Kronborgløbet en tjeneste og gjort det langt mere robust ift. deltagerantal, hvilket er fedt! For vi vil gerne fortætte med at ro dette skønne løb i Helsingør!  

Med Surfski til start kan INTET stoppe KRONBORGLØBET!

Med Surfski til start kan INTET stoppe KRONBORGLØBET!

Årets Kronborgløbet

I år var vejret ikke et problem. Der var fuld sol og der var ingen vind, strøm eller bølger der var dominerende nok for at kunne sætte retning for løbet. Derfor blev retningen; ud-og-hjem. Surfski og havkajak skulle bare ro til Hornbæk og tilbage. Turkajakkerne skulle lige op og løbe to gange.

Graffiti på klubhuset og Gratis kage

Der var mange chok beskeder til skippermødet inden start.

Der var grin og entusiasme da Anders fra Krogen forklarede at ALLE skulle skrive deres autograf på klubhuset med graffiti maling, når de kom ind! Sikke en ide! Det var en ide jeg sad og tænkte lidt over på de 23 km. ’hvordan skal jeg skrive mit navn? ’ og tanken ’har Krogen virkelig gennemtænkt denne vanvittige ide?’ . Resultatet kan i se på billederne og jeg tror alle gik til sprayflaskerne med entusiasme. Det er ikke hver dag man kan tilføje graffitimaler på sit CV.

Det blev æblekagen der talte til mig ;)

Det blev æblekagen der talte til mig ;)

Deltagerflokken blev til gengæld stumme da Anders fortalte at der ville være gratis kage og sandwich efter løbet! Det var Birgit fra Krogen der fik en klapsalve i gang. GRATIS KAGE! Det er altså ikke ofte at man møder dette til et stævne. Og lad mig sige det sådan, den kagebuffet der blev serveret var ikke en kedelig en af slagsen, og efter 23 km. så synes jeg nok at man fortjente et stykke, men hvilket et?

Kaos start og hurtige dønninger

Gik starten nogensinde? Var der ikke total massetyvstart? Jamen altså! Det var en komisk start der gik af, dog kom alle ca. 50 startende både derudaf. Store dønninger kom mod os og min tanke var ’ lad dem også være der på vej tilbage – please’. Personligt havde jeg det hårdt og træls, men fik en god hænger af Jan fra Køge og Christian fra Krogen og så var det ellers bare at bide sig fast. Så kom vendebøjen og så var det bare små 12 km. hjem. Med mulighed for surf gik jeg af hængeren og roede selv. Der var endelig bølger af lege med! Det blev aldrig kedeligt på vej hjem. Jeg blev dog lidt træt. Hvilket man vist også kan se på grafen, at både tempo og puls dalede til sidst. Dønningerne var svære at fange. Det var dønninger fra havet, så de er enormt hurtige og det kræver meget energi og timing af fange dem, og man skal forsætte med at ro for at blive på dem. Jeg fik et par enkelte, men til sidst blev jeg for træt til at satse et forsøg.

Her er data fra mit løb (Blå: fart, Rød; puls). Men der hvor vi vendet og kan se hvordan i starten, efter vendingen får fanget et par dønninger, men opgiver til sidst.

Her er data fra mit løb (Blå: fart, Rød; puls). Men der hvor vi vendet og kan se hvordan i starten, efter vendingen får fanget et par dønninger, men opgiver til sidst.

Ved målgang stod det som jeg mener alle stævner virkelig skal prioriterer, en god fotograf (jeg savnede dog lidt applausen fra Nibe ;) ).

Resultatlisten taler for sig selv. Der blev afholdt både DM i turkajak, samt afslutningen på ocean race cuppen for havkajak og surfski, hvor den samlede vinder blev fundet. Tak til Dansprint der er sponsor af ocean cuppen.

Kronborgløbet var igen i år en kæmpe succes, dejligt at se så mange frivillige, Anders som en alletiders stævnekoordinator. Jeg glæder mig allerede til næste år, hvor vi forhåbentlig skal opholde os i et nyt klubhus!

 

 

68825280_10156322493776479_2914326015473876992_o.jpg
68581148_498916854207449_3683149264814342144_n.jpg
68780118_2302036243214377_8529045094047678464_n.jpg

DM i Ocean Race - DM i TANG og MODVIND? ;)

DM i Ocean Race bragte mange minder med sig, ømme fingre, trætte arme, øm numse, krydsning af en tangskov. Men det skal ikke stå i fokus, for DM i Ocean Race i Nibe var en super oplevelse og Nibe Roklub er en klub der oser af god karma og sammenhold - God læselyst

Velkommen til Frivillighed og Nibe Roklub

Christian fra Krogen og jeg ankom til Nibe Roklub fredag aften. Jacob (Stævneansvarlig, der smiler på billedet til højre) kom og låste os ind og viste os rundt. Nibe Roklub skulle vise sig at være et slot ift. andre klubber. Øverste sal bød på en kæmpe sofa stue, poolbord og to gæsteværelser – Jatak! Shit pomfrit! En seng og intet vådt teltprojekt. Omklædningsrum så store som balsale, fælles tørrerum, fedt klubtøj og opslagstavler der viste at Nibe Roklub rummer megen aktivitet og historie. Nibe Roklub er stiftet allerede 1939.

Jeg tror mange stævne arrangører og klubber har udfordringer med at skaffe frivilligt arbejde? I Nibe Roklub osede klubhuset af aktivitet fra tidlig morgen med de mange frivillige der lavede sandwich og bryggede kaffe inden flere skulle hjælpe med løbet, fx skulle en gruppe på fem ro sculler ud til en ø, for at agere sikkerhedsvagter. Jeg spurgte om de ofte tog ud i sådan et uvejr som i dag, svaret var klart NEJ ’ men vi har jo lovet det’. Trods sculleren potentielt kunne synke i dagens bølgeforhold, så roede de til øen og måtte zigzagge hjem, for ikke at synke. Det er loyalitet.

Det lader ikke til at frivillighed er noget der mangler i Nibe Roklub, hvilket er meget imponerende!

Da Downwind blev rundbane

Det skal ikke være nogen hemmelighed af DM i Ocean Race i Nibe har været præget af de del holdninger omkring ruter og Surfski forhold. Jeg var selv en stærk fortaler for at der skulle findes en downwind rute, at vi surfski roere godt kan transportere os selv rundt i landet, så det kan lade sig gøre.

Få dage inden start blev det meldt ud, at pga. for få tilmeldinger skulle både havkajak og surfski ro på samme bane, en RUNDBANE!

Jeg havde, ligesom alle andre tilmeldte surfski roere ønsket det anderledes. Jeg tror alle fik forståelse for, hvorfor ruten blev som den blev og havde stor respekt for at være stævneleder. Trods påstyr syntes jeg virkelig surfski folket støttede op og kom med et smil på læben og kampgeist.

Der må aldrig blive tvivl om at surfski roere vil ro downwind – Vi vil ikke ro ekstreme bølgeforhold og tage på eventyrlystne ruter – VI VIL DOWNWIND – og det må der aldrig sættes spørgsmålstegn ved! Men, ja, når det så er sagt, så er vi i form og vi er helt enkelt ret hardcore hvis der er voldsomme forhold!

Nu er det ikke for at pege fingre, men hvis man ser på hvor mange der ror havakajak i Danmark og hvor mange der ror surfski, så kan surfski folket godt klappe sig selv på skulderen ;)

DM I OCEAN RACE

Starten ud gennem sejlrenden var fantastisk, og der kom hurtigt virkelig gode bølger. Fjord kan noget, når det kommer til bølger og jeg ved der ligger mange gode Downwinds og venter på Limfjorden i fremtiden. Jeg ved ikke hvordan man kan beskrive næste stykke, det var som en tangskov, fyldt med øer af tang placeret i et konstant strømmende virvar det næste stykke tid, et rent helvede med et ror på 20 cm. Så kom sidebølgerne og derefter de sidste 10 km hjem i stiv modvind – MEN … UDEN TANG!

68302016_367009623988811_6025436226880798720_n.jpg

Et naivt forsøg på at slippe for tang på roret

Christian og jeg tog vores af allerede inden start. Det føltes træls og tungt - ingen kommer til at vide om det var et dårligt valg.

Emma ”Jeg kunne snart tælle ned til mållinjen og havde ikke meget lyst til at smile i mål. Tanghelvede, modvind, mine fingre var den sidste time blevet rigtigt ømme og fyldt med vabler, min skulder havde brokket sig hver gang jeg ville tage et par rolige tag i modvinden, jeg havde været lettet i de minutter min GPS lå over 8 km/t! Jeg gad simpelthen ikke smile i mål! Men så ramte tanken mig, det er ikke de frivilliges skyld at jeg har fået vabler, det er ikke deres skyld jeg har roet i stiv modvind de sidste 10 km. Det er ikke deres skyld der er tang, regn og at min skulder gør ondt, de fortjener ikke mit dårlige humør.

Jeg bestemte mig for at finde det gode humør frem over mållinjen, men det kom helt af sig selv. Aldrig er jeg blevet mødt af en så rar, høj, skøn applaus over målstregen og jeg blev så varm og glad indeni! Jeg vidste ikke det kunne betyde så meget, men det gjorde det virkelig!

Det er sjovt, for som arrangør er punktet ’applaus ved mållinjen’ nok ikke det man sætter højest på to-do listen. Trods det er det det der for mig gjorde det største indtryk af DM i Ocean Race i Nibe 2019”.

Stor tak til Nibe Kajakklub, Aalborg Kommune og Jacob for at stå for DM i Ocean Race 2019. Det er en klub og et stævne jeg absolut ikke vil glemme og Christian og jeg havde en fantastisk hyggelig tur på vores mini roadtrip!

 

68883582_495647237836436_2451425212088975360_n.jpg

dAGENS fIGHTER

Benjamin var den eneste der var under U18 klassen, desværre er U18 endnu ikke DM disciplin. Benjamin kom i mål efter 3,5 time, enk. to svømmeture i sidebølgerne og en kamp mod modvinden!

Det vildeste var at der gik ikke mange sekunder fra at en træt Benjamin rullede ud af sin surfski til at han stod smilende på broen!

GODT KÆMPET OG DYB RESPEKT!

Top 3 i Surfski blev

Herrer

1.       Ronnie Dalsgaard, Klampenborg

2.       Lutz Erichsen, Kolding kajakklub

3.       Martin Møller

Dame

1.       Emma Broberg, Skovshoved Roklub

2.       Katrine Leth, Klampenborg Kajakklub

 

69237133_398327437707710_8091604865383399424_n.jpg

VIP Modtagelse

Velkommen til Nibe Roklub

68689403_343499889931753_7602351203527163904_n.jpg
68533156_495853661243206_2721427545173000192_n.jpg

EGET SOVEVÆRELSE

Perfekt overnatning!

68538832_2356757464418760_496227357305077760_n.jpg

SUSAN Fre HELLERUP

Vinder af DM i Havkajak

69154415_2284360958492316_183498573596327936_n.jpg

GUF OG KUGLER Ishus

En af Nibes Lokale turistattraktioner! Ishuset på havnene!

Det var mega lækkert!

Herrer og Dame Podiet 2019

Herrer og Dame Podiet 2019

69248201_707571356381926_285062227885555712_n.jpg

Skovshoved Surfski Klub

Skovshoved Roklub har i 2019 officielt taget skridtet ind i surfski verden. Klubben startede med at have DKF’s surfski pakke. De fik uddannet 6 instruktører og derfra er frigivelserne bare fortsat!

Klubben havde i slut juli frigivet omkring 47 roere til surfski i klubben.

Udover Skovshoveds Roklubs mange afdelinger som havkajak, roning, kajakpolo, tur og kap kajak har de nu også et stort og bredt udvalg af surfski, og flere er på vej.

Skovshoved håber på at surfski kan fastholde nogle af deres unge roere i surfski og evt. tiltrække nogle nye.

Skovshoved Kajakklub har valgt at satse på Nordic Kayaks Surfski af forskellige modeller.

Kæmpe Tillykke til Skovshoved Roklub med deres nye Surfski Afdeling!